Extra

Ontwakend
In deze powerpoint presentatie geven we je een aantal voorbeelden van ontwakende concepten en oefenen we om vanuit een slapend concept een ontwakend concept te bedenken.
Download: Ontwakend
Van slapend naar levend
In deze powerpoint presentatie geven we je een aantal voorbeelden om te laten zien hoe concepten zijn opgebouwd aan de hand van de 3 fasen van een concept.
Betekenis economie
Deze powerpoint gaat over de veranderende maatschappij en de ontwikkelingen die daar invloed op hebben gehad. Deze ontwikkelngen liggen ten grondslag aan de opkomst van het nieuwe denken en daarmee het conceptdenken.
Experience economy
Deze powerpoint gaat over de experience economy. Inmiddels groeien we alweer bijna ‘uit’ de experience economy en worden we om onze oren geslagen met begrippen als aandachteconomie, betekenis economie en transformatie economy. De basis ligt bij de experience economy.
Artikelen hoofdstuk 3
Per hoofdstuk kun je hier artikelen vinden die aansluiten bij onze theorie. Deze artikelen kunnen als aanvulling tijdens de lessen gebruikt worden. De artikelen bij hoofdstuk 3 gaan over conceptontwikkelingen.
Conceptontwikkelaarsgeheimen
In de powerpoint kunnen studenten ontdekken aan welke geheimen ze reeds voldoen en waar ze nog aan moeten werken en hoe.
In de powerpoint staan opdrachten en oefeningen.
Artikelen hoofdstuk 2
Per hoofdstuk kun je hier artikelen vinden die aansluiten bij onze theorie. Deze artikelen kunnen als aanvulling tijdens de lessen gebruikt worden. De artikelen bij hoofdstuk 2 gaan over visie en concept.
Artikelen bij hoofdstuk 1
Per hoofdstuk kun je hier artikelen vinden die aansluiten bij onze theorie. Deze artikelen kunnen als aanvulling tijdens de lessen gebruikt worden. De artikelen bij hoofdstuk 1 gaan over de context o.a: de creatieve industrie, creativiteit, het nieuwe denken en de veranderende economie.
Conceptversterking
Conceptversterking kun je inzetten om een bestaand concept te versterken.